Direct Sales & Marketing

Get It Marketing heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in hoogwaardige Sales Outsourcing op het gebied van direct sales & marketing.
Get It Marketing is actief in zowel de B2C markt, als de B2B markt.

Onze klanten helpen de verkoopgroei te stimuleren is onze prioriteit en onze specialiteit. Ons team van toegewijde professionals werkt met u samen om campagnes met een grote impact te creƫren die passen bij uw bedrijfsdoelstellingen door een uitstekende service en creatieve oplossingen te bieden.

Onze medewerkers behalen uitstekende en goed meetbare resultaten voor de puurste vorm van sales. Wij zijn hierbij zichtbaar voor de klant op onder andere evenementen alsmede huis-aan-huis, in winkelcentra en op straat. Onze direct sales afdeling is gespecialiseerd in:

  • Directe verkoop: Door onze persoonlijke presentatie van uw product, zijn wij professioneel en kundig op het gebied van directe verkoop. Wij zijn in staat uw potentiele klant face-to-face te benaderen en dusdanig te enthousiasmeren om uw product ter plekke aan te schaffen.
  • Lead Generation: Lead generation is een vorm van indirecte sales waarbij onze professionals prospects verzamelen dat kan leiden tot een sale en waar uw eigen sales afdeling aan de slag mee kan.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op!